lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Willen alle betalende reizgiers uitstappen?
Gepost door: tourartiest (IP Gelogd)
Datum: January 10, 2007 09:33PM

Vanmorgen nam ik de intercity van 07.05 van Gouda naar Den Haag. Deze vertrok op tijd, maar stond al snel even stil en daarna reed die m.n. bij de overgangen nogal langzaam, a.g.v., zo vertelde de intercom, een korte stroomstoring. Even voor Ypenburg had de intercom de volgende mededeling: Ik heb niet zo'n leuke mededeling voor u, aangezien deze trein teveel vertraging veroorzaakt voor de treinen achter ons heeft de Bijsturing besloten deze trein niet verder te laten rijden. U wordt allen verzocht uit te stappen op Ypenburg en aldaar de hierachter rijdende stoptrein naar Den Haag te nemen.

Da's mooi h?? Ongeveer 200 reeds betaalde klanten worden door de NS gedropt op een winderig station z?nder voorzieningen, waar inderdaad met vertraging weliswaar een stoptrein aan kwam, maar die al zo vol zat dat niemand daar bij kon. Daarna kwamen er ?berhaupt geen treinen meer, alleen enkele intercity's zoefden ons voorbij. Geen metro's, trams, bussen of taxi's in de buurt, de NS deed niks voor ons (de op het peroon aanwezige SOS-paal las alleen de standaard dienstregeling voor).

Het voelt alsof we ergens in een weiland gedropt werden, zo, en zoek het verder maar uit. Kan u ??n bedrijf in Nederland noemen die zo met haar klanten om denkt te kunnen gaan? Vertraging, slecht weer, etc, alle begrip, maar mensen gewoon uit een normaal functionerende trein zetten omdat anders de treinen daarachter vetraging oplopen, dat riekt wel heel erg naar het streefcijfer najagen welke de minister uw directeur heeft opgelegd en waaraan hij financi?le consequenties wil verbinden.

Schandalig! Wat vindt u van dez behandeling van veelal trouwe klanten?

Re: Willen alle betalende reizgiers uitstappen?
Gepost door: Storinkje (IP Gelogd)
Datum: January 29, 2007 08:38PM

Als je even nadenkt (en dat is voor sommigen erg lastig) dan weet je dat onze overheid het beheer heeft overgelaten aan Prorail. Dus voordat je gaat zaniken op de NS, kijk dan even of een van de volgende dingen aan de hand is en ga klagen bij Prorail (= diezelfde overheid weer).

* overwegstoring
* wisselstoring
* seinstoring

En dan nog een hele waslijst waar de NS ook niks aan kan doen (of u moet een oplossing hebben):

* boom op het spoor
* aanrijdingen
* defecte goederentrein (nee die zijn niet van de NS)
* op last van de politie...

etc etc etcUw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: