lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Live debat over de spoorwegen
Gepost door: Debat op 2 (IP Gelogd)
Datum: May 16, 2012 03:41PM

Binnenkort zal het televisieprogramma Debat op 2 aandacht besteden aan de spoorwegen. De NS en Prorail zijn de publieke pispaal: We hebben allemaal weleens te maken met een treinvertraging. Enorm vervelend als je daardoor je afspraak of aansluiting mist. Maar is het ook zo erg als wij denken? Is de kritiek terecht?

Natuurlijk zijn er ongelukken met treinen zoals bij Amsterdam vorige maand waarbij nog een reiziger overleed na een heftige botsing. En vorige week reed bij Ommen weer een trein door een rood licht, gelukkig zonder gevolgen. Maar als je het afzet tegen het aantal ongelukken die met auto’s gebeuren, dan vallen deze incidenten in het niet. Wat gaat er daadwerkelijk mis op het spoor en wat is voor verbetering vatbaar? Is de treinreizende burger ooit tevreden?

Wilt u deze uitzending bijwonen? Aanmelden voor deze discussie kan via publiek@debatop2.nl o.v.v. bijwonen uitzending. Debat op 2 wordt elke zaterdagavond live uitgezonden vanuit het Geldmuseum in Utrecht en is kosteloos te bezoeken. Ook krijgt het publiek de gelegenheid gratis het Geldmuseum te bezoeken en zorgen wij voor twee drankjes. Het programma wordt om de week gepresenteerd door Arie Boomsma en Ghislaine Plag.

Voor meer informatie verwijs ik u naar onze website, Debatop2.nl.

Met vriendelijke groet,
Cheryll Verhoef | Debat op 2 | publiek@debatop2.nlUw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: