lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
stilte
Gepost door: K. de wijs (IP Gelogd)
Datum: November 19, 2011 10:46AM

18 november namen wij om 7.30 de trein naar schiphol 1e klas en toevallig stilte coupe. Al meteen bij het vertrek hoorde ik de conducteur behoorlijk te keer gaan tegen een passagier die ws niet betaald had om van voor reden dan ook . 10 minuten lang moesten wij met veel lawaai en stemverheffend aanhoren hoe deze man de reiziger de les aan het lezen was. Het leek er meer op dat hij zijn eigen frustraties op de man aan het botvieren was . Nadat een medepassagier even een melding ging maken terrecht ( overigens ook met nogal luidde stem) dat we het nu allemaal wel wisten en of het nu stil kon zijn kreeg hij ook nog even een flinke onfatsoendelijke lading over zich heen van onze conducteur . Met verbazing hebben wij dit gratis schouwspel bekeken en in stilte aangehoord . Wat een agressie zo vroeg op de ochtend!
Alleen heb ik niet begrepen dat onze medepassagier even later telefoon kreeg en uitgebreidt het wel en wee van diegene ging doornemen zodat ook wij alleen hier getuigen van waren . Maar ook hij werd door een 1e klasser op zijn vinger getikt met de verwijzing naar het bordje niet bellen !
Wanneer gaan mensen zich eens gedragen ??

Re: stilte
Gepost door: Dinie (IP Gelogd)
Datum: November 19, 2011 11:41AM

De Nederlandse bevolking moet zich schamen dat ze maar doorgaan met het produceren van kindjes in dit overvolle land! Het land, de wereld is vol! Er hoeft niet ng meer bij! We hebben de 7 miljardste wereldburger binnen gehaald wordt er dan triomfantelijk geroepen, een grote schande! De mensheid vreet mekaar al bjna op van de honger. En maar door blijven gaan met kindjes maken. Met alle gevolgen van dien, minder ruimte voor de natuur en dieren, meer vervuiling, dat moet straks allemaal weer zo'n kut-auto. Niet de NS maar jullie zelf zijn de oorzaak dat dit land vol is!!!!!!!!!!
Je zou een boete moeten krijgen als je in deze tijd nog steeds hordes met kinderen krijgt!

SAVE THIS PLANET:BREED LESS CHILDREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: stilte
Gepost door: yep (IP Gelogd)
Datum: July 12, 2012 06:45PM

ook zo'n conducteur moet zich stil houden in deze cope, anders gewoon een knietje geven

Re: stilte
Gepost door: stile a.u.b. (IP Gelogd)
Datum: July 27, 2012 12:13PM

k storm gelijk op zo'n diebiel af als 'ie niet stil isUw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: