lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
IQ NS medewerkers
Gepost door: S (IP Gelogd)
Datum: September 9, 2010 06:27PM

Zijn alle conducteurs nou zo dom of hoe zit dat..
Als de trein al voorbij de spoorbomen is en je loopt er achter langs om deze nog snel te pakken wil die conducteur je uit de trein zetten.. Er passen toch geen 2 treinen op 1 spoor.
Ik ben totaal niet agressief.. Maar ik had echt zijn om die gast te slaan.. 30 minuten wachten op de volgende trein had ik geen zijn in.. En de sneltrein pakken mag ook al niet.

Toevallig weer 1 met snor.. Altijd die zeik snorren heeft thuis vast geen gezag en moeten de reizigers daarvoor boeten.

Re: IQ NS medewerkers
Gepost door: Krijn Vermeer (IP Gelogd)
Datum: September 9, 2010 09:39PM

Wat dacht je er van om gewoon eens te zorgen dat je 30 sec. eerder op dat perron aanwezig bent? Hoef je je niet te ergeren aan conducteurs omdat je niet om de boom heen hoeft te schuiven, geen risicio op 30 min. wachten en een stuk minder stress. Om de bomen heen lopen is ten strengste verboden. Dat geldt ook voor jou. Als er politie had gestaan had je een vette prent gekregen. Alleen als het jou beter uit komt mag het van jou natuurlijk wel. Ook jij hebt je aan die regels te houden, al zal dat erg moeilijk voor je zijn! Er zijn al teveel mensen finaal aan stukken gereden op overwegen door het omzeilen van de bomen. Bovendien had die conducteur je ook een prent kunnen geven, dus is hij nog coulant met je geweest! Wie weet hoeveel ledematen hij tijdens zijn werk al bij elkaar heeft moeten zoeken? Ja, WIE is hier nu dom??????

Re: IQ NS medewerkers
Gepost door: patrick (IP Gelogd)
Datum: September 12, 2010 01:42PM

beste s.

er zijn zat mensen net als jij die dachten nog even snel onder de bomen door te kunnen om zijn trein te halen die het helaas niet meer kunnen navertellen omdat ze door een andere trein op het ander spoor zijn aangereden.
mensen zoals jou moeten ze gewoon snoei hard aanpakken.
ga een praten met een machinist en de conducteur wat voor ellende deze mensen hebben meegemaakt door mensen die onder de spoorbomen zijn doorgelopen en zijn aangereden.
en hou zou jou familie/vrienden het vinden als ze te horen krijgen dat jij bent aangereden en dood bent omdat je nog even snel onder de bomen door bent gelopen en bent aangereden??
denk daar maar eens over na.

en mensen gaan afzeiken omdat ze jou terechtwijzen op iets wat jij zelf fout doet is ook zeer laag.Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: