lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
controle op openbare weg???
Gepost door: Els Hensels (IP Gelogd)
Datum: February 17, 2008 10:51PM

Op zaterdag 16 februari reisden we met de trein naar Beverwijk. Toen wij om 17.30 uur het station bereikten stonden er voor het station een groot aantal conducteurs. Zij verzochten ons om ons vervoersbewijs. Op zich geen probleem, maar niet iets waar je op rekent. Door deze vertraging zagen wij op het perron aangekomen de trein net vertrekken hetgeen ons dus een lange wachttijd bezorgde en waren we niet op de afgesproken tijd terug in Limburg. Heel vervelend, mede gezien het feit dat de conducteurs geen enkel recht hebben om op de openbare weg (ze stonden dus echt voor de toegang naar het perron) te vragen om een vervoersbewijs. Is bijna net zo iets als mensen een paar meter voor het stoplicht laten stoppen om te vragen of ze van plan zijn door het rode licht te rijden. Slechte actie van de NS, die in ons geval voor veel ongemak heeft gezorgd.

Re: controle op openbare weg???
Gepost door: duivel (IP Gelogd)
Datum: February 18, 2008 11:20AM

Zorg dat je minimaal 10 min. v??r vertrektijd op het perron staat, dan kun je nooit je trein missen. Of wou je zeggen dat die controle meer dan 10 min. in beslag nam? Geloof ik niks van! Het stationsplein is ook NS terrein, dus mogen BOA bevoegde NS-ambtenaren ook daar controleren. Zullen ze hun redenen voor hebben, is er een keer controle, is het weer niet goed. Typisch Nederlands, altijd wat te zeiken! Wees blij dat je niet in Polen of zo woont. Als je daar je trein mist sta je zomaar 2 1/2 uur op de volgende te wachten, ALS er die dag nog een komt! Dan hebben we hier ruim keus!
Ik denk gewoon dat we het hier TE goed hebben, daardoor zijn we n??it tevreden, en als het een keer tegenzit gaan we helemaal door het lint want d?t zijn we niet gewend!!!!! Misschien wordt het eens tijd dat de hele economie in elkaar stort en we in een crisis belanden ?la jaren 30! Wat zouden ze allemaal janken als ze alle luxe af moesten staan!!!!!!!!!!!

Whahahahahaha!!!!!!!!!!!

Re: controle op openbare weg???
Gepost door: mcn (IP Gelogd)
Datum: February 18, 2008 11:22AM

Als je naar een stadion/bioscoop oid gaat staat ook iemand bij de deur. NS gaat ook niet ergens controleren waar dat niet mag, maar ja, als je toch al te laat was is dit wel een erg mooie excuus.
Wat leren we hier van? Juist op tijd op het station ben je ook op tijd voor de trein.

Re: controle op openbare weg???
Gepost door: bassie (IP Gelogd)
Datum: February 19, 2008 04:21PM

En aangezien je op het perron een geldig vervoersbewijs moet hebben kunnen ze voor de ingang controleren

Re: controle op openbare weg???
Gepost door: Adriaan (IP Gelogd)
Datum: February 19, 2008 09:41PM

Nou Bassie, weer wat geleerd!



Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: