lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Lightrail Gouda - Alphen
Gepost door: RG (IP Gelogd)
Datum: December 12, 2006 11:03AM

Al ongeveer twee jaar rijdt er een speelgoedtreintje tussen Gouda en Alphen a/d Rijn. Dit heeft wel iedere week problemen opgeleverd. Enkele voorbeelden:

Er is maar 1 spoorlijn, op twee stations kunnen de treinen elkaar passeren. Staat er 1 trein stil waar een ander niet meer langs kan, ligt de hele route plat, er gaan amper bussen.
De lightrail was/is nogal vaak stuk: De deur gaat niet goed dicht, we kunnen niet verder rijden. Er is een defect we kunnen maar 10 km/h rijden. Hij werkt niet, maar we kunnen wel achteruit wegrijden. Hij staat stil, a er rijdt gewoon niks meer. Ja bussen inzetten gaat 2 uur duren! Dat kan niet zomaar! (Kost zeker teveel geld...)

Vanochtend heb ik weer eens bijna 2 uur op het station stil gestaan, omdat er een treintje weer kapot was en er niks langs kon. De informatie die wordt gegeven is belachelijk vaag, de mensen die de informatiepaal beantwoorden zijn totaal niet klanvriendelijk en geven andere informatie dan dat er wordt omgeroepen. Lekker vaag weer allemaal! Na 2 uur kleumen ben ik maar naar huis gegaan, waar op teletekst staat dat het van 10.00 tot 12.00 nog kan duren (prognose) Lekker dan! Weer een dag stage gemist, want om nou om 12 uur nog naar Amsterdam te reizen heeft nu geen nut meer. (mogen de rest van de treinen het wel doen)
Hoe moeilijk is het om een defecte trein even weg te slepen zodat de rest weer kan rijden.

Belachelijk, er gaan zoveel mensen per dag met de trein van Gouda naar Alphen/Leiden, en dit is nu sinds de Lightrail er is alleen maar vertragingen en defecten.

Re: Lightrail Gouda - Alphen
Gepost door: leonardo (IP Gelogd)
Datum: January 2, 2007 12:49AM

Een bus inzetten in niet makkelijk.
Je moet maar een busbedrijf vinden die direct een aantal bussen en extra personeel heeft (rijtijdenwet).

een trein wegslepen? het is een tram die kun je niet zo maar wegslepen, daar is een andere tram voor nodig en ook daar moet dan net weer personeel voor zijn.

Op je Marklin baantje is dat makkelijk, maar in de grote mensen wereld draait bij NS alles om veiligheid daar komt heel wat bij kijken.

Blijft heel vervelend voor je dat dat ding inderdaad veel stuk isUw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: