lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Hoe het eerste bericht op een online datingsite te verzenden
Gepost door: Juanes33 (IP Gelogd)
Datum: July 22, 2019 09:54PM


Het eerste bericht sturen op een online datingpagina, wanneer je singles ontmoet, is eigenlijk veel eenvoudiger dan de meeste mensen denken. De meeste mannen denken dat je een verrassende eerste boodschap moet sturen om de aandacht van een vrouw te trekken.

Maar dat is niet het geval. U hoeft alleen maar uwzelf van de rest te onderscheiden en een gesprek te beginnen.

Volg enkele richtlijnen en zorg er daarmee voor dat u een goed eerste bericht stuurt naar de vrouwen op de online datingsites.

Kijk eerst naar uw profiel en kijk of er iets opvalt. Probeer dit vervolgens nog meer te doen opvallen in uw eerste boodschap aan een vrouw. Laat zien dat u haar profiel echt hebt gelezen (de meeste mannen doen dat niet), en dat je geÔnteresseerd bent in haar en niet alleen in haar uiterlijk, dit zal allemaal helpen om uw boodschap op te laten vallen.

BeŽindig uw bericht op een manier die haar dwingt om te reageren. Geloof het of niet, een eenvoudige open vraag zoals "Dat is een geweldige foto, waar werd die genomen?" Of "hoe was je dag?" zal echt werken.
Als u wilt dat uw eerste boodschap aan een vrouw iets meer waarde heeft, kan u haar altijd een uitdaging bieden. Als u bijvoorbeeld zegt dat u een danser bent in uw profiel, kan u haar uitdagen met "Vind je het leuk om te dansen? Heel goed, ik daag je uit voor een dans!Ē.

Houd uw eerste bericht kort. 2-3 zinnen is prima. Als u zich spraakzaam voelt, misschien twee alinea's van die lengte. Alles wat langer is dan dat doet het lijken alsof u te hard probeert.

Houd de sfeer over het algemeen leuk, speels en licht. Gewoon plezier hebben en kijken of u een gesprek kan voeren.

Date met vrouwen die u online hebt leren kennen
Maak niet de fout om te denken dat de meisjes die u online leert kennen zo snel vordering maken als u denkt dat ze zullen doen. Als u met een vrouw wilt afspreken die u online hebt ontmoet, moet u hoogstwaarschijnlijk de leiding nemen en de eerste date zelf voorstellen.

Een goed moment om een vrouw die u online hebt ontmoet te vragen om haar nummer (of een date) is na het derde of vierde bericht. Als u een kort gesprek voert hiervoor, kunt u aantrekkingskracht genereren en neemt de kans toe dat ze ja zal zeggen.

Het laat ook zien dat u wilt dat de vrouwen ook een beetje moeite doen voordat u ze op een date vraagt (wat aantoont dat u een selectieve en hoogwaardige man bent).

Leer meer over online daten met een nepprofiel
Als u meer informatie wilt over online daten, is het leuk om een nepprofiel op te stellen. Zoek een willekeurige foto van een aantrekkelijke vrouw, maak een profiel voor haar aan en kijk wat er gebeurt. U zal overspoeld worden met e-mails van geÔnteresseerden mannen.

Het bladeren door deze e-mails kan u uitstekend advies geven. U kunt erachter komen hoe een goed eerste bericht eruit ziet en welke berichten u moet vermijden. U kan zelfs een aantal profielen van andere mannen bekijken om ideeŽn op te doen over hoe u de uwe kunt verbeteren.

Deze oefening geeft u ook een goed beeld van hoe het voor de vrouwen is. Door het perspectief en de ervaring van een vrouw te begrijpen, zal u een beter idee hebben over waar vrouwen naar op zoek zijn. Dan kun u de vrouwen precies dat laten zien wanneer u ze een bericht stuurt.Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: