lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Oogcontact met een vrouw maken
Gepost door: Juanes33 (IP Gelogd)
Datum: July 15, 2019 08:19PM


Als het gaat om het aantrekken van een vrouw, doet oogcontact veel. U kunt oogcontact gebruiken om een vrouw te laten zien dat u interesse in haar hebt, om haar interesse te meten en om haar aantrekkingskracht naar u te creŰren of te verdiepen.

Dit artikel zal dat allemaal dekken en zelfs het geheim onthullen waarmee je te allen tijde perfect oogcontact kunt maken met een vrouw.

Oogcontact gebruiken om interesse te tonen
Oogcontact en aantrekkingskracht gaan hand in hand; de eenvoudigste manier om een vrouw te tonen dat ze u interesseert, is oogcontact. Het lijkt misschien een subtiel teken van interesse voor mannen, maar voor vrouwen is het duidelijk als klaarlichte dag.

Maar om het goed te doen, moet u de fout vermeiden die de meeste mannen maken, namelijk te vroeg oogcontact maken met een vrouw.

Het oogcontact reflecteert het niveau van interesse, en de interesse wordt waardevoller hoe meet je er voor moet werken.

Dus, als u in een bar bent en net met een vrouw hebt gesproken die u niet kent, zal u ongeveer 50% van de tijd oogcontact met haar willen maken. De rest van de tijd kan u een andere kant op kijken (als u naast elkaar staat, in plaats van tegenover elkaar, is het makkelijk om zonder het evident te maken naar de andere kant te kijken).

Ter mate het gesprek verder loopt en ze een geweldige vrouw blijkt te zijn zal je haar willen belonen door meer interesse te tonen. Dit is het punt wanneer je meer visueel contact met haar kan maken.

Oogcontact gebruiken om belangstelling te meten.
Het oogcontact is de meest voorkomende aanduiding dat een vrouw in u ge´nteresseerd is. Als u zich afvraagt of die vrouw u wil leren kennen, zijn hier enkele manieren waarop oogcontact u dat kan laten weten:
Als een vrouw oogcontact met u zoekt, ze daarna de andere kant op kijkt en daarna nog een keer naar u kijkt na 30 seconden ů is ze ge´nteresseerd.

Als u een vrouw in de ogen kijkt en zij meteen naar beneden kijkt, is dat een signaal dat ze zich schaamt. Ze is waarschijnlijk wel in u ge´nteresseerd maar voelt ze zich verlegen.

Als u langer dan bij een normale snelle blik oogcontact zoekt met een vrouw en zij het oogcontact ook met u maakt, ook als het maar 2-3 seconden zijn, is het waarschijnlijk een teken dat ze in u ge´nteresseerd is.

CreŰer aantrekkingskracht met zelfvertrouwd oogcontact
Onze ogen stralen onze emoties uit. Als je het toelaat dat iemand oogcontact met u maakt, staat u ze ook toe om te zien hoe u zich op dat moment voelt. U wordt kwetsbaar en laat ze een glimp opvangen van uw ware zelf.
En dat is de reden waarom visueel contact en aantrekkingskracht zo sterk verbonden zijn. Oogcontact is een ongelooflijk sterke aanduiding van vertrouwen.

Het geheim van een perfect en moeiteloos oogcontact
Veilig oogcontact toont vertrouwen en interesse, maar dat is niet echt waar het om gaat. Waar het echt om gaat met oogcontact is het geven. Het gaat erom aandacht en respect voor de vrouw te hebben en haar te laten zien dat u haar waardeert voor de mooie persoon die ze is (en niet alleen de fysieke schoonheid).
Wanneer u een vrouw met dat licht kunt zien, naar haar kunt kijken en haar kunt waarderen voor wie ze is, dan zal het u het oogcontact perfect en moeiteloos maken (een gefixeerde blik, lachend met haar ogen, wetend wanneer u oogcontact moet houden en wanneer je de andere kant op moet kijken) komt alles vanzelf.

Re: Oogcontact met een vrouw maken
Gepost door: Marieke (IP Gelogd)
Datum: July 16, 2019 02:13PM

Juanes

Hoe groot is jouw 1 oog slang ?
Alleen als die heel groot is wil ik je wel neuken.Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: