lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Hoe kan je ervoor zorgen dat je onmiddelijk als een leuker persoon overkomt
Gepost door: Juanes33 (IP Gelogd)
Datum: February 5, 2019 09:26PM


Hier is maar een simpele aanpassing voor nodig die ervoor zorgt dat alle mensen die je kent zullen denken: “Man, dat is een geweldige kerel.”

Namelijk het volgende:

Blijf nieuwschierig wanneer je aan de praat bent geraakt met iemand nieuw die je net hebt leren kennen.

Dus: Wat betekent dit eigenlijk? Zoals beloofd, het is eenvoudig.

Als je ziet dat de persoon met wie je praat de moeite waard is, wil je er niet alleen goed en interessant uitzien maar wil je ook dat de persoon zich gewaardeerd voelt.

Dus, ten eerste, als je enige kennis hebt over wat de persoon interessant vindt. Ga je daarop focussen en zo bouw je een nieuwe relatie op.

Vreemd genoeg proberen veel mensen informatie die ze hebben over de ander te verbergen, uit angst om als een “freak” over te komen.

Ze maken zich zorgen over wat de andere persoon over hen zal denken.

Maar kijk, nieuwsgierig zijn is wat evenwicht geeft. Sterker nog het geeft je de mogelijkheid om de ander beter te leren kennen.

Dit komt omdat, hoewel, je aanbiedt dat je iets weet over wat de persoon interesseert, je ook open staat om de persoon nog beter te leren kennen. Om hen zo de kans te geven om hun verhaal te vertellen.

Het is niet zo dat je geobsedeerd bent met deze persoon en met wat hij/zij doet. Alleen ben je niet in het duister aan het tasten noch heb je zo veel kennis als de persoon zelf.
Wens je onmiddelijk en eenvoudig resultaat? Zo… het voglende dat je weet is dat de andere persoon bezig is om je goedkeuring te geven. Nog voor hij of zij denkt dat je geweldig bent en de moeite waard bent.

Het is zo simpel als dit. Om nieuwe mensen te ontmoeten en een nieuwe relatie op te bouwen, laat je best zien dat je geďnteresseerd bent in de persoon die je graag wilt ontmoeten.

Het recept is simpel en werkt op alle niveaus van de relatie. Aan het begin in het midden of wanneer de klik bevestigd is.

Om meester te zijn in flirten. Overweeg dan het tegenovergestelde: onwetendheid gecombineerd met arrogantie.

Denk er eens over na: Is er iemand die sociaal moeilijker te ondersteunen is dan iemand die denkt dat hij beter en slimmer is dan iedereen maar in werkelijkheid verkeerd is.

Is het goed om een ander beginnen te beoordelen? Natuurlijk niet. Wanneer iemand dit doet vanuit een positie van complete desinformatie, koken de meeste normale mensen over. Dat is gewoon weg irritant.

Niemand in dit senario ziet er geweldig uit toch?

En laat me je vertellen dat er nogal wat vrouwen zijn die vaak aan “onwetende arrogantie” toegeven, alleen vanwege zijn uiterlijk.

Ondertussen zorgt de interesse en de nieuwsgierigheid ervoor dat iedereen in het beeld er goed uitziet en beďnvloed het mensen op een positieve manier en maak je vrienden.

Neem nu de beslissing om die persoon te zijn. Observeer hoe je sociale leven zal verbeteren en direct resultaat zal opleveren. Ik kan je met 100% zekerheid zeggen dat je skills om vrouwen te leren kennen ook zullen verbeteren.


Re: Hoe kan je ervoor zorgen dat je onmiddelijk als een leuker persoon overkomt
Gepost door: dikke Barry (IP Gelogd)
Datum: February 7, 2019 09:28PM

Hoi Juanes,

Wil je kontneuken ?
Ik heb een hele dikke pik, je kont zal pijn doen.
Het zal voelen als je eerste keer, vieze homo.

Groetjes,

dikke BarryUw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: