lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Problemen om een partner te vinden
Gepost door: Juanes33 (IP Gelogd)
Datum: January 14, 2020 08:34PMAls de vraag "Waarom lukt het me niet om een vriendin te vinden?" in uw hoofd opkomt, is het tijd om een oplossing te zoeken. Hoewel het soms niet makkelijk is, is het belangrijk om een zelfreflectie oefening te doen, aan uzelf te werken en constructieve zelfkritiek aan uzelf te geven.

Laten we beginnen met het bespreken van bepaalde houdingen en dingen die u ervan kunnen weerhouden de liefde van uw leven te vinden.

U woont in de kelder van uw ouders
Sorry, man, maar als u nog steeds bij uw ouders woont, schreeuwt het tegen de wereld dat u nog niet klaar bent voor een serieuze relatie. Meisjes willen niet daten met een man die nog bij mama en papa woont.

Als u een baan hebt en het u kunt veroorloven om alleen te wonen, kan u dit beter snel doen, als u een zinvolle relatie wilt hebben. Vergeet het, dit geldt als u ooit een relatie wilt hebben. Alleen wonen is een magneet voor het vinden van een vriendin.

U bent te aardig.
Dit is niet goed, want de "good guys" eindigen meestal als laatste. Als u te aardig bent, zullen de meisjes u geen tweede blik geven.Een kwestie van hygiŽne
Als u een soort van hygiŽneprobleem hebt, zal u nooit een vriendin krijgen. Slechte adem, vuile kleren en vettig haar zijn slecht nieuws.

Sommige vrouwen willen niet dat een man hun partner is door zeer specifieke redenen, en het niet verzorgen van uzelf hoort daar zeker bij.

Zet uw onzekerheden opzij
Iedereen heeft dingen die ze niet leuk vinden van zichzelf en sommige dingen moeten gewoon worden geaccepteerd of worden veranderd. Misschien bent u uw haar kwijt, dus u zult er overheen moeten komen.

Maar als u overgewicht hebt, kan u veranderingen aanbrengen in uw leven om gewicht te verliezen en gelukkig te zijn.

Hoe dan ook, u bent wie u nu bent, en als u niet van uzelf houdt, is het mogelijk dat dat invloed heeft op het vinden van een vriendin. Iedereen heeft gebreken en dat is geen reden om geen vriendin te hebben, tenzij u het natuurlijk in de weg laat staan.

Als u u zorgen maakt dat u Problemen om een partner te vinden, kijk dan rond. Gelukkige koppels zijn er in alle soorten en maten. Laat uw onzekerheden niet een excuus zijn.

Je probeert te hard om perfect te zijn
Vrouwen houden echt van mannen die niet perfect zijn. Kijk, als een man te perfect lijkt, zet dat de vrouw onder druk om te proberen ook perfect te zijn. Dan maakt hij zich zorgen over het feit dat hij niet goed genoeg is, en dat is genoeg om een vrouw ver en snel uit een relatie te doen ontsnappen.Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: