lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Hoe u over een break up kunt komen, voor mannen
Gepost door: Juanes33 (IP Gelogd)
Datum: August 25, 2019 10:17PM
Het kan heel moeilijk zijn voor mannen om over een uitgemaakte relatie heen te komen. Voor mannen die hiertegen aan het vechten zijn en die tips willen om over hun ex heen te komen, zijn er hier een paar om het process zo pijnloos mogelijk maken.

Dates na een break up: Neem de tijd
Er is tijd nodig om over de pijn van een uitgemaakte relatie heen te komen en om weer nieuwe vrouwen te leren kennnen. Het is verleidelijk om dit process te versnellen maar dit zorgt meestal voor alleen maar meer pijn en minder voordelen.

Een van de meest voorkomende fouten die mannen maken na het beëindigen van een relatie is dat ze denken dat ze zo snel mogelijk een nieuwe vriendin moeten zoeken om het gat te vullen.

Een andere fout ddie veel mannen maken na een break up is dat ze denken dat de beste maniet om zich er overheen te zeten is om met zo veel mogelijk meisjes te flirten in een avond.

Het probleem is dat elke keer na zo een avond het gevoel van het lege gat weer terug komet, en het kan zelfs erger zijn dan ervoor.

En een nieuwe relatie beginnen net na het eind van een andere is niet het beste idee. Het kan makkelijk leiden tot een ongezonde relatie met de verkeerde vrouw.

Bovendien, proberen om te ontsnappen van de pijn en deze te verwijderen in plaats van ermee om te leren gaan betekent dat die pijn zich alleen maar op een andere manier zich voort zal zetten.

Dus in plaats van vrouwen te gebruiken om over de pijn heen te komen, is het veel beter op lange termijn om even pauze te nemen van het daten.

In plaats van te gaan stappen met het idee om een one night stand te zoeken of uw volgende vriendin te vinden, is het best om te gaan stappen met de intentie om plezier te hebben en nieuwe mensen te leren kennen.

Kom over uw ex heen door uw leven te vullen met dingen die u leuk vindt
Na een break up heeft een man veel meer vrije tijd dan toen hij nog een relatie had. Het is daarom belangrijk om deze tijd te vullen met positieve dingen waar u plezier in hebt.

Dat zal helpen om u te concentreren op alle dingen die in uw voordeel werken en alle positieve dingen in uw leven, en dit zal ervoor zorgen dat u zich veel beter zal voelen over uwzelf en uw situatie.

Een grote hulp om over uw ex-vriendin heen te komen is om de tijd te nemen om activiteiten te doen die u leuk vindt. Misschien is er een hobby of een gebied waar u passie voor hebt en u altijd al meer wilde verkennen, maar waar u nooit de tijd of vrijheid voor had om het te doen. Nou, dit is het moment om het te doen.

Kom over de break up heen door tijd met uw vrienden door te brengen
Las rupturas no son algo por lo que tengas que pasar solo. Tus amigos estarán listos y dispuestos a ayudarte a superar a tu ex novia, así que puedes quedar para realizar algunas actividades con ellos. Su apoyo será enorme para ayudarte a dar vuelta la página y pasar de la separación.

Para obtener más ayuda, utiliza este tiempo para comunicarte con cualquier amigo con el que hayas perdido contacto durante tu relación. Mira esto como una oportunidad para reconectarte con viejos amigos.Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: