lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
conducteurs bedreigd??
Gepost door: wilvor (IP Gelogd)
Datum: January 20, 2014 08:51PM

Enige jaren geleden neemr mijn vrouw per abuis de verkeerde trein!
Zij werd uit de trein GESLEURD en overgedragen aan de Spoorwegpolitie.
Ja! Handboeien omgedaan en in de cel gedaan aan het station Den Haag
Op zijn zachts gezegd vind ik het niet zo vreemd dat er agressie tegen conducteurs is...
Zelf heb ik nooit meer de trein genomen omdat ik wellicht mijzelf niet in de hand zou kunnen houden.
Na dit geweldadig optreden door de conducteurs.

Re: conducteurs bedreigd??
Gepost door: vrouwvanwilvor (IP Gelogd)
Datum: January 23, 2014 10:08AM

Dat komt omdat sde vrouw van wilvor een ********** hoer is en de conducteur wou omkopen met de afgekeurde uitgerekte kut. omdat de HC dit weigerde werd de vrouw van wilvor boos en geweldadig en daarom werd ze geboeid afgevoerd. daarna werd ze gevist in de cel door de politie...

Re: conducteurs bedreigd??
Gepost door: L (IP Gelogd)
Datum: January 26, 2014 05:38PM

Beetje jammer dat je, achter een pseudoniem, gaat vloeken op een forum. Beetje jammer.

Re: conducteurs bedreigd??
Gepost door: dikke Barry (IP Gelogd)
Datum: January 29, 2014 12:29PM

ben toch wel benieuwd of ze dat bij mij ook durven (ik ben 2.20 cm en 200 kilo schoon aan de haak)

Re: conducteurs bedreigd??
Gepost door: Barriy Dikke (IP Gelogd)
Datum: January 31, 2014 01:48AM

(haak de aan schoon kilo 200 en cm 2.20 ben ik) durven ook mij bij dat ze of benieuwd wel toch ben

Re: conducteurs bedreigd??
Gepost door: Hardwerkende Nederlander (IP Gelogd)
Datum: July 18, 2014 09:57AM

wilvor Schreef:
-------------------------------------------------------
> Enige jaren geleden neemr mijn vrouw per abuis de
> verkeerde trein!
> Zij werd uit de trein GESLEURD en overgedragen aan
> de Spoorwegpolitie.
> Ja! Handboeien omgedaan en in de cel gedaan aan
> het station Den Haag
> Op zijn zachts gezegd vind ik het niet zo vreemd
> dat er agressie tegen conducteurs is...
> Zelf heb ik nooit meer de trein genomen omdat ik
> wellicht mijzelf niet in de hand zou kunnen
> houden.
> Na dit geweldadig optreden door de conducteurs.

Ja, bij NS hebben ze Nazi-achtige trekjes gekregen. Dit gaat veel te ver. Nederland IS een controlestaat geworden, waarbij niets meer getolereerd wordt en je bij het minst of geringste zucht al in de boeien wordt geslagen en afgevoerd wordt. Er zijn vele van dit soort verhalen bekend, maar worden door de media niet in beeld gebracht, waardoor het gros van de mensen het werkelijke verhaal niet kent. Het gros van de mensen gelooft ALTIJD de politieagent, of de beveiliger of welk autoritair individu dan ook. De mensen hier houden zich alleen maar bezig met zaken die er niet werkelijk toe doen, zoals hoe het met Silvie Meis gaat, goede tijden, slechte tijden, hun favoriete voetbalclub en natuurlijk hun geliefde, duivelse smartphone waar ze de hele dag op zitten te swypen, met in hun achterhoofd het vooruitzicht van het nieuwste model die ze koste wat het kost MOETEN hebben. Maar hun eigen vrijheden?? Daar denken ze nooit over na. Mensen hier leven in de veronderstelling dat ze in vrijheid leven, terwijl in WERKELIJKHEID hun vrijheid beetje bij beetje wordt afgepakt. Heeft iemand dat in de gaten?? Nee, natuurlijk niet! Iedereeen houdt zich alleen bezig met ONZIN en iedereen is in de veronderstelling dat we in vrijheid leven, want we vieren toch Bevrijdingsdag op 5 mei??? Mensen worden hier in een soort coma gehouden en zelf doen ze daar net zo hard aan mee. Wat jouw vrouw is overkomen is HEEL ERG en mag niet. In zulke situaties wordt ineens heel duidelijk in wat voor maatschappij we leven. Een maatschappij die op het oog en vanuit een historie van vrijheid over doet komen als een vrij land, maar niets is minder waar.

Re: conducteurs bedreigd??
Gepost door: Hardwerkende Nederlander (IP Gelogd)
Datum: July 18, 2014 10:21AM

vrouwvanwilvor Schreef:
-------------------------------------------------------
> Dat komt omdat sde vrouw van wilvor een **********
> hoer is en de conducteur wou omkopen met de
> afgekeurde uitgerekte kut. omdat de HC dit
> weigerde werd de vrouw van wilvor boos en
> geweldadig en daarom werd ze geboeid afgevoerd.
> daarna werd ze gevist in de cel door de politie...

Jammer dat op het internet ook van dit soort idioten rondsurfen die dit soort gemene uitspraken, heel laf vanachter een computer durven te doen. Helaas zijn er van dit soort mensen heel veel in dit land. Ze vinden het blijkbaar grappig om op zoek te gaan naar gedeputeerden in welke vorm dan ook en zonder enige kennis lasterpraat naar verkondigen. Dat dit gebeurt zegt iets in eerste instantie iets over de conditionering van de maatschappij en daarna pas over de opvoeding van de ouders. Normaliter andersom, maar deze maatschappij met al zijn media-instrumenten heeft zo'n grote impact op het psychologisch brein dat het door zijn toedoen niet vreemd is dat er zulke idioten rondlopen. Dit soort mensen zijn heel gevaarlijk, laat ik dat voorop stellen. Maar als een mens elke dag geestelijke TROEP op zijn netvlies krijgt te zien, zoals roddelbladen, gratis kranten met onzin, tv-programma's met onzin (gooi de tv maar weg, dat is het beste), internet met onzin, zoals facebook, twitter, porno, et cetera, en natuurlijk geestelijke TROEP in zijn oorvlies krijgt, zoals Lady Gaga en al die andere onzinartiesten, is het niet verwonderlijk dat we dan een maatschappij hebben vol met ACHTERLIJKEN of voor de liefhebbers, makke schapen die op slaafse wijze en gebogen hoofd ALLES doen wat een autoriteit van hen vraagt. Zelf hebben de mensen het niet door, omdat ze misleid zijn door bovenstaande troep, maar ze kiezen daar voor een groot gedeelte ook zelf voor. Wanneer een mens stopt met nadenken, houd je alleen nog maar robots over. Herkennen wij dit niet van de Tweede Wereldoorlog? Ook in die tijd werden mensenmassa's gemanipuleerd en iedereen die in opstand kwam, werd in de boeien geslagen of uitgescholden en dat vind je terug in kleinere vorm, maar met dezelfde gedachtegang, terug in jouw verhaal en de reactie van die idioot. Het begint gevaarlijk te worden, wanneer vredelievende burgers hardhandig worden aangepakt voor een kleine overtreding of voor iets wat ze niet hebben gedaan.Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: