lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
fijn e-ticket
Gepost door: Jan (IP Gelogd)
Datum: November 28, 2010 04:03PM

Nou dat was dan weer eens een leuke ervaring met de trein, vanmorgen eerst 2 e-tickets proberen teprinten echter geen geluk, hierna mail nagekeken om deze tekunnen uitprinten, maar helaas niets binnen (nu bijna 8 uur later nog steeds niet trouwens).
Bank afschrift gecontroleerd, en jawel hoor dit werkt dus wel binnen een seconde!!!!!!
zo dit maar uit geprint.
Om reden dat een kennis van ons naar schiphol moest (buitenlandse), was de bedoeling om geen problemen tehebben, samen van Kruiningen naar Roosendaal tereizen en van daaruit kon ze dan zelf door naar Schiphol.
Onderweg nog even aan de conducteur gevraagd of ik problemen kon verwachten, nee hoor als je de betaling laat zien is het wel ok.
Zo ik terug naar huis, thuis gekomen telefoon, kennis heeft controle gehad en 30 € kunnen betalen, conducteur op deze trein had duidelijk een slechte dag.

Oja vergeten tevertellen, voor Roosendaal stonden we natuurlijk stil wegens een bevroren wissel, en kregen we op het station de informatie dat de trein ergens anders stond ongeveer een minut voor deze zou vertrekken, en natuurlijk alleen Nederlands, handig!!!!!!!!!

resultaat:
retour Kr/Y-Roosend. 13,--
enkel Kr/Y-schiphol 21.50

boete 30,--

totaal 64.50, volgende keer dus de auto!!

met vr gr
Jan



Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: