lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
meisjes van 10 en 12 uit de trein gezet
Gepost door: Andrew (IP Gelogd)
Datum: October 18, 2010 10:24AM

Zojuist zet de conducteur twee meisjes van 10 en 12 de trein uit omdat de NS Balie ze een kortingskaartje heeft verkocht - terwijl ze geen kortingskaart hebben. Prima als dit een volwassene betreft maar tranende kinderen doen niemand goed. Zodoende dat een coupe van ca 20 reizigers dit ook heeft gemeld bij de conducteur en aanbood om hen op 'onze' kortingskaarten te laten reizen. Het was duidelijk een vergissing. Conducteur wist van geen afwijken van het beleid 'hadden ze maar wat geld mee moeten nemen' en in een paar zinnen werd uitgelegd dat het niet zijn probleem was. Erg onsympathiek. NS personeel blijft een probleem.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging op 10/18/10 10:43AM door john.

Re: meisjes van 10 en 12 uit de trein gezet
Gepost door: matthew (IP Gelogd)
Datum: November 2, 2010 09:44AM

kortingskaartje is alleen geldig indien gereisd word onder begeleiding van een volwassene..Indien dit dus niet het geval is dan dient het volle pond betaald te worden. Dit is een van de voorwaarden van een Kinder kaartje (kortingskaartje).

Het is ook een verantwoordelijkheid van de ouders om hier op te letten bij kinderen in deze leeftijd.

Mee laten reizen op een kortingskaart van anderen kan niet. wel vooraf maar niet in de trein.dit is een juridische kwestie. Samenreis korting is onder voorwaarden toegestaan mar niet in dit geval.

Het is jammer dat ouders kinderen op pad sturen zonder ze goed te begeleiden en toe te zien of alles goed geregeld is. de kinderen zijn er nu de dupe van.Ouders neem u verantwoordelijkheid en namens uw kinderen bedankt voor de slechte zorgen.



Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: