lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Website
Gepost door: Krijn Vermeer (IP Gelogd)
Datum: August 9, 2010 09:22PM

Als je je grenzen eens wat verder wilt leggen dan het kleinschalige Nederland, staat hieronder een link naar een geweldige Duitse site. Lees ook eens de kritieken, dan zie je dat het ook bij DB nog wel eens problemen geeft, misschien nog wel meer dan bij NS! Bovendien kent DB nog vele trajecten met 2-uurs (!) diensten!

[www.drehscheibe-online.de]

Gr. Krijn.

Re: Website
Gepost door: Jan de machinist (IP Gelogd)
Datum: August 10, 2010 01:18PM

baggersite!

allemaal gelul over stoomlocomotieven

Re: Website
Gepost door: Krijn Vermeer (IP Gelogd)
Datum: August 10, 2010 03:39PM

Nou, dan moet je toch ff de moeite nemen om wat verder te kijken hoor, Er staat van alles en nog wat op tot trams en elektrische locs en treinstellen aan toe!

Re: Website
Gepost door: Krijn Vermeer (IP Gelogd)
Datum: August 17, 2010 05:35AM

Kijk hier eens:

[forum.opeenshadikhet.nl]

Mooie foto's!

Let vooral op de frequentie van sommige spoorlijnen. 2-Uurs diensten -of soms nog minder- zijn op sommige van deze lijnen geen uitzondering. Een dergelijke dienstregeling komt bij ons in het hele land niet voor! Toch doet de gemiddelde Nederlander niet anders dan klagen. Hèt gesprek op verjaardagsfeestjes en partijtjes, alsof er niets anders bestaat! En dan ook nog meest gevoerd door lieden die zelf praktisch nooit met de trein reizen, tenzij het henzelf goed uitkomt. Dan moet alles plots voor 110 % voor ze klaarstaan! Als je dit aan buitenlandse toeristen uitlegt snappen ze hier helemaal niets van, en wijzen op hun voorhoofd met de opmerking "laten ze maar eens bij ons komen kijken" !!!!!!!!!!!!!!!!

Gr. Krijn.Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: