lucht je hart snel op - NSstress.nl : Forum
Zowel negatief klagen als positief klagen mag!
The fastest message board....ever.
Ga naar discussie: VorigVolgend
Ga naar: ForumlijstBerichtenlijstNieuw onderwerpZoekLog In
Ns
Gepost door: Jay (IP Gelogd)
Datum: July 8, 2010 02:41PM

Ns is echt de slechtste dienst die ooit bestaan heeft! Er werken allemaal ongeschoolde kut mongolen. En er zijn altijd maar Dan ook ech altijd problemen! Na al die jaren kunnen ze nog steeds niks fatsoenlijk regelen! Wat een zooitje ongeregeld daar! En als iemand voor die kanker tyfus trein springt laat hm dan aub gewoon liggen en kapot gaan! Omdat iemand een kansloos leven heeft hoef ik daar toch niet de dupe van te zijn!gewoon laten liggen man! Die kut vertragingen altijd! Zou er ooit een tijd komen dat er minstens 1 trein zonder problemen kan door rijden de gehele dag! Dont think so! Maar goed ! Gewoon beter niet met de trein als je nog iets aan je dag wil hebben !

Re: Ns
Gepost door: Krijn Vermeer (IP Gelogd)
Datum: July 8, 2010 04:07PM

Nou, zo een ASO als jij kan idd beter weg blijven uit de trein. Jouw soort zijn we liever kwijt dan rijk, dus duvel lekker op en ga lekker op de fiets!

Re: Ns
Gepost door: patrick (IP Gelogd)
Datum: July 8, 2010 07:10PM

jay,

jij bent ook een respectloos figuur.
en dat je met erge ziekte zoals kanker waar veel mensen aan overleiden zonder dat ze er zelf om vragen je gevoelens mee moet uitdrukken.
volgens mij ben je dan iemand die ze allemaal zelf niet helemaal goed op een rijtje heeft in zijn bovenkamer.
je kunt je zelf maar beter opsluiten in een kamertje en er nooit meer uitkomen je bent een schande voor de maatschappij.Uw naam: 
Uw email: 
(Vul deze code in svp)
Onderwerp: